Kategori

Utökar sortimentet med fler smala skärp

Nu utökar vi vårt sortiment av smala skärp med ytterligare nya modeller. Vi har satsat på stilrena och klassiska modeller som passar till många olika tillfällen och klädstilar. Det är tre nya smala modeller som är från 1,8 centimeter till det supertunna skärpet som bara är 0,8 centimeter brett. Spännena är mässingsfärgade vilket ger dem en lyxig proper känsla. Produkterna är designade i USA och sedan tillverkade i läder av bra kvalitet från Kina.

Smalt skärp svart

Det smalaste skärpet i sortimentet är bara 8 millimeter brett och har ett snyggt avlångt rektangulärt mässingsfärgat spänne. Passar perfekt till klänningen eller till en lång tröja. Den finns i färgerna svart och rött.

Smala röda skärp

Detta stilrena skärp med ett ovalt spänne finns i färgerna svart, ljusbrunt och rött. Passar lika bra till jeans som till festklänningen eller en proper kostym. Bältet har en nätt design med ett läderbälte på 14 millimeter.

Smalt läderbälte

Ett hästsko-format skärpspänne och ett 17 mm brett läderbälte. Passar extra bra till jeansen och sticker ut med den lite kraftigare mässingsfärgade trumman som skärpet löper igenom.

Ett smalt skärp är en accessoar som passar bra oavsett tillfälle och klädsel. Våra smala modeller passar bra till så väl klänning, lång tröja eller till jeans. Speciellt röda skärp är populära och ger en snygg kontrast dagar då man har kläder med neutral färg. Ett rött skärp till en svart eller vit klänning är snyggt oavsett tillfälle, årstid eller typ av klädsel.