Kategori

Snygga skärp i sommar

Äntligen sommar, äntligen tunna sköna kläder! Under sommaren är det klassiska att man klär sig i ljusa färger och lättare material. Det avspeglar sig såklart även i vilka skärp som passar bäst under sommaren. Man kan låta det klassiska svarta och mörkbruna bältet ligga under de varmaste sommarmånaderna för att istället plocka fram ljusare modeller.

Flätat snyggt på sommaren

Flätat skärp till sommaren

Flätade skärp är typiskt somrigt och funkar alltid bra till sommarkläder. Både till shorts med en längre slapp tröja eller till klänningen.

Vår modell "Weave Leather" är ett snyggt tunt flätat bälte med ett "bubbelvarv" vilket det det ett extra coolt intryck. Den finns i ljusbrun och mörkbrun och är tillverkat i konstläder. En riktigt snygg accessoar till sommaren.

 

Hett med rött skärp

Rött skärp

Ljusa diskreta färger i all ära men rött är riktigt hett även på sommaren. Att ha ett rött skärp till klänningen eller över en vid tröja skapar en snygg kontrast och markerar midjan på ett effektivt sätt. Vi har satsat på flera olika modeller i rött både klarröd och även i ljusa mer diskreta nyanser. Det bra med röda bälten liksom brunt och svart är att det är klassiskt och inte går ur modet. Dessutom är möjligheten att kombinera till olika tillfällen nästan oändliga.