Kategori

Skärpen till dom små

Barn växter så att det knakar och ofta vill man köpa kläder med lite marginal att växa i. Då är ett skärp ett perfekt sätt att öka livslängden på de där nya jeansen eller tygbyxorna.

Vi har samlat ett utbud med färgglada och häftiga bälten för knattar i farten. Produkterna är tillverkade i Sverige hos vår tillverkare i Småland och håller bra kvalitet till ett lågt pris. Produkterna är tillverkade i både tyg och äkta läder, olika modeller som passar bra till olika tillfällen. Våra skärp är både till pojkar och flickor i alla åldrar och finns i storleksspannet 55-85(cm). Stolekssiffran anger i centimeter det ungefärliga midjemåttet hos ditt barn. Några av våra favoritmodeller hittar du här nedan.

Rosa skärp för barn

 

Blått tygskärp för barn

Färgglada tygskärp i elastiskt material är både populärt och praktiskt för barn som växer fort. Bältet är 25 mm brett och har ett snabbt och enkelt spänne gör det lätt att justera till rätt storlek.

Nitskärp för barn

För tjejer och killar som gillar den lite tuffare stilen är nitskärpet ett måste, den klart mest populära produkten i sortimentet för barn.

Vi har även uppdaterat storlekstabellen med storlekar på skärp för barn, där hittar man info om hur man på enklast sätt tar reda på vilken längd på skärpet som passar ens barn bäst.