Kategori

Skärp till både dam och herr

Det har hänt en hel del i butiken på sistone. Framförallt glada är vi för att ni kunna erbjuda en ny kategori skärp herr med riktigt snygga bälten för män. Herr-skärpen är handplockade från vår engelska leverantör och de flesta är tillverkade av läder. Snygga, stilrena och klassiska modeller som vi tror kommer att tilltala många av våra besökare. Framförallt är det klassiska bälten i brunt eller svart läder med silverfärgade spännen. Skärp som funkar till jeans såväl som till snyggare chinosbyxor. Vi tog även in ett antal canvas-tygskärp som framförallt är snygga till chinos eller till shorts. Skärpets spänne är något som vi tycker är viktigt att det är snyggt och matchar till kläderna. Flera av de nya modellerna kommer i både matt silver och en variant med blankt silverspänne.

Nya damskärp

Vi utökar även vårt sortiment med skärp dam. Flera smala modeller, klassiska jeansbälten och även några flätade produkter kom med den senaste sändningen från England och USA. De smala modellerna ligger i prisspannet 129-159 kronor vilket kan vara ett bra budgetalternativ till de lite dyrare läderskärpen som kostar runt 200 kronor.

Några av de nya skärpen för herr

Flätat skärp herr

Ett elegant flätat skärp för herr. Finns i både brun och svart färg, bältet ät tillverkat av läder och med ett blankt metallspänne. Det här skärpet är riktigt snyggt och passar egentligen till alla typer av byxor men speciellt till de mer uppklädda tillfällena.

herr-skärp

Ett klassiskt allround-bälte som finns i både svart och brunt läder och med matt silverspänne eller blankt spänne. Stilrent skärp herr som har en lagom bredd för att passa jeans, chinos och shorts. Ska man bara äga ett herr-läderskärp så är det detta.