Kategori

Nya läderskärp från England

Nu har vi fått in en ny kollektion med läderskärp från England. Vi har hittat en leverantör som vi tycker gör riktigt snygga bälten med trendig design men ändå med ett klassiskt stilrent utseende. Snygga produkter tillverkade i läder av hög kvalitet. Tanken är att ta in ännu fler modeller mot vårkanten och sommaren. Ta gärna en till på de nya snygga läderskärpen i butiken.

Läderskärp från England

Den nya kollektionen består av fem nya modeller. Två av produkterna är relativt smala med en bredd på bara två centimeter och med rektangulära spännen i stål. Det ena smala bältet är brunt och har ett matt spänne och den andra modellen är svart med ett blankt skärpspänne. Båda modellerna passar en "dressad klädsel" med sin stilrena design och rektangulära spännen. När man vill ha ett snyggt skärp till de lite med uppklädda tillfällena.

Svart läderskärp

Två modeller är klassiska läderskärp med en tydlig söm i bältets kant. Ett runt blankt silverfärgat spänne Finns i både ljus och mörkt läder. Ett perfekt vardagsbälte som passar utmärkt till jeans.

Brunt läderskärp

Den sista modellen har en mörkbrun färg och ett kvadratiskt blank stålspänne med en trendig design. Ett allroundskärp som passar bra både till fest och till vardags. Vårt eget favoritskärp i den nya kollektionen från vår leverantör ifrån England.

 

Mörkbrunt skärp