Kategori

Nya bilder till butiken

Som ett komplement till de tidigare produktbilderna har vi nu fixat snygga modellbilder till ett urval av produkterna i butiken. Bilderna blev riktigt bra och skärpen ser så snygga ut på modellen som de är i verkligheten. Vår förhoppning är att de nya bilderna ska hjälpa er kunder att lättare hitta rätt bälte i vårt sortiment.

Vilket skärp som passar bäst till vilken typ av byxor eller klänning är en smaksak, med hjälp av våra nya modellbilder så hoppas vi kunna inspirera och visa hur vi har matchat skärp med kläder. De flätade skärpen hade vi svårt att välja eftersom de passade lika bra till byxor som till klänning. Till de smala skärpen med mässingsspänne valde vi en elegantare stil med svart klänning. Kolla in det här röda smala skärpet hur snyggt det blev ihop med svart.

Här kommer några av våra favoritbilder:

Flätade skärp dam

Vårt nya flätade skärp blev kanonsnyggt ihop med rosa jeans och ett vitt linne. Skärpet har ett hästsko-format spänne i borstat stål och snygga knapp-detaljer längs bältet. Ett perfekt sommarskärp till jeans eller klänning.

Svart läderskärp

Vårt populära svarta läderskärp med mässingsfärgat spänne passar till det mesta. Vi valde blå jeans och ett randigt linne, det kan inte bli fel med ett sånt här snyggt skärp.

Rött skärp dam

Så här ser vårt mest populära röda skärp ut tillsammans med en svart klänning. Väldigt klassiskt och stilrent med kontrasten rött på svart.