Kategori

Kostymskärp

Flera nyheter är på väg in i butiken under våren och först ut är vår nya kollektion med klassiska skärp för honom som passar till kostymen. Kollektionen kommer från märkena Nico Conti London, Kalewensen och Aodeija och ligger i prisspannet 180-300kr. Till kostym gäller less is more enligt oss. Stilrent, raka linjer och inga krusiduller, bältet ska matcha färgmässigt och inte sticka ut med för mycket detaljer eller mönster.

svart kostymskärp

 

Till kostym är svart alternativt brunt bälte alltid rätt och spännet ska vara i stål. Blankt eller borstat är efter tycke och smak och vi har flera olika modeller i den nya kollektionen. Två olika varianter på knäppning finns, det klassiska bygelspännet som är rektangulärt eller hästskoformat alternativt den dolda knäppningen med ett platt rektangulär täckt spänne med en krok som fäster i bältet.

brunt herrskärp

 

Skärp till kostymen är en självklar accessoar rent stilmässigt och bidrar till en snygg kontrast till en annars helt enhetlig klädsel vad gäller färg och material. Matcha gärna ditt bälte med skorna, ett svart matt skärp till svarta skor i matt läder ser extra bra ut. För den riktiga trendmedvetna så är en match mellan manschettknappar och bältets spänne sofistikerat snyggt.

Nytt svensktillverkat till våren

Under april kommer vi att börja sälja svensktillverkade märkesskärp från Sweep accessories i butiken. Kvalitetsläder och tillverkning i Småland med flera snygga modeller både för dam och för herr. PÅ damsidan kommer äntligen nya flätade bälten som passar extra bra för vår och sommarklädsel. Nyheter för herr är tygskärp och ett antal basmodeller i läder till jeans eller chinos.