Kategori

Höst och värmande halsdukar

Det är ny årstid och ett nytt utbud av damskärp är precis inkommet i butiken. Skärp i all ära men vi skulle vilja tipsa om några andra accessoarer att matcha med. En scarf eller en halsduk är något man inte bör vara utan när graderna sakta men säker sjunker.

Det börjar närma sig höst med stormsteg och vi skulle vilja pusha för en ny butik och systersida till B&S. Butiken säljer främst halsdukar dam och har ett nytt och intressant utbud av produkter för dam. Nedan är några smakprov på utbudet som precis inkommit i butiken.

Halsduk dam

Mönstrat är snyggt och framförallt svartvitt är trendigt i höst och vinter. Svart och vitt passar till mycket och modellen ovan är en given accessoar 2014/2015.

Scarf dam

Butiken har även ett stort utbud av scarves som är praktiskt då halsduken är för varm under början av hösten och fram på vårkanten. Det finns oändligt många olika varianter på material, storlekar, färger och tryck. Ett bra tips är att våga mer med färg och mönster då man har enfärgade ytterkläder. Det livar upp helhetsuttrycket och lyfter din klädsel som annars lätt kan bli tråkig och mörk när ytterkläderna åker på under höst och vinter.

Kul varianter på hur man knyter

På butikens blogg kan du även få tips på om hur man knyter sin halsduk på olika sätt. Det finns en massa tekniker och knutar som man kan variera sig med. Vissa knutar passar bättre till en viss stil eller ett visst tillfälle. Även vilken modell det är och tjockleken på tyget kan avgöra vilken halsduk-knut som är den bästa. Ta en titt i butikens blogg för fler tips på hur man knyter en scarf eller en halsduk.