Kategori

Butiken öppnar med ett spännande utbud

Snygga skärp i sommarÄntligen slår vi upp dörrarna till webbutiken! Butiken är inriktad på snygga skärp och bälten till bra priser. Produktutbudet kommer att successivt ökas på vartefter vi hittar produkter som vi själva tycker har någonting extra och som vi vill ta in för försäljning.

Snygga skärp till sommaren

Vårt första produktutbud är inriktat på snygga smala bälten som passar bra till sommaren. Något som passar bra att ha utanpå en klänning eller en lång tunn sommartröja. Sortimentet har en tydlig inriktning på snygga detaljer. Ett smalt skärp med ett snyggt spänne är ett perfekt sätt att lyfta exempelvis en sommarklänning.

Flätat skärp

Utbudet kommer både bestå av budgetalternativ i konstmaterial och även dyrare bälten i skinn för för att tilltala allas plånböcker. Oavsett material och märke så kommer du alltid att hitta de snyggaste skärpen på nätet hos oss. Det är alltid fraktfritt att handla hos oss och vi kör med tryggt betalsätt via Payson direktbetalning för att hålla kostnaderna nere på produkterna.

Vi önskar alla våra kunder en riktigt bra försommar. Om ni har frågor produkter i butiken är det bara att höra av sig via vårt kontaktformulär.